Blog Tentrom

Copertine și marchize personalizabile pentru proiectele tale

Este sezonul proiectelor mărețe, fie că vorbim de renovări sau planuri de vacanță. Poate dorești să-ți amenajezi terasa, să-ți transformi balconul sau să oferi un aspect proaspăt și îngrijit fațadei. Știm că adesea ceea ce întârzie realizarea unui proiect este tocmai incompatibilitatea dintre viziunea unitară pe care o avem despre rezultatul final și ce găsim în realitate. Totuși, avem vești bune! Dacă te numeri printre cei care ține la asortarea culorilor, la potrivirea materialelor și la păstrarea unui stil coerent, copertinele și marchizele din portofoliul Tentrom Paradise sunt soluția ideală.

Marchize cochete pentru proiecte mărețe

Marchizele se numără printre cele mai populare soluții de umbrire cu un motiv: permit pătrunderea luminii naturale, dar nu și a căldurii sufocante sau a precipitațiilor. În plus, marchizele Tentrom Paradise sunt personalizabile! Poți transforma ideile tale unice de design în realitate. Oferim o gamă extinsă de culori, țesături și modele pentru marchizele noastre, tu alegi cum îți pui amprenta personală. În plus, tu alegi dimensiunile și mecanismul de strângere, iar noi ne asigurăm că rezultatul final se potrivește perfect cu spațiul tău.

Calitatea este o constantă, restul este personalizabil

Și în cazul copertinelor din portofoliul Tentrom Paradise te bucuri de libertate când vine vorba de alegerea culorii, a materialului, a dimensiunilor sau a mecanismului de strângere. Acestea pot fi montate pe orizontal sau pe vertical și, în funcție de cerințele arhitecturale sau preferințele proprii, poți alege din o gamă variată de copertine retractabile, cu casetă sau pentru balcon. În cazul unor construcții mai atipice beneficiezi de consultanța specialiștilor noștrii. În plus, te bucuri de 10 ani garanție și dacă le oferi puțină grijă sistemelor tale de umbrire, poți fi sigur că te bucuri de alegerea făcută mulți ani de acum încolo.

Știm cât de important este să ai instrumentele și suportul necesar în proiectele tale. De aceea, la Tentrom Paradise te bucuri de varietate, calitate și suport, pentru ca planurile tale să devină realitate, iar tu să te bucuri de spațiul propriu la potențialul său maxim.