Blog Tentrom

Este o pergolă alegerea potrivită pentru tine?

Sigur te-ai întrebat măcar o dată, în zilele toride de vară, cum ai putea să te bucuri de mai multă umbră și să petreci mai mult timp în aer liber? O pergolă poate fi răspunsul la aceste întrebări, însă este soluția de umbrire potrivită pentru tine? Ți-am pregătit o serie de avantaje de luat în calcul atunci când dorești să achiziționezi o pergolă, pentru a fi sigur că faci cea mai bună alegere pentru spațiul tău.

Robustă. Estetică. O adevărată apariție

Datorită structurii sale solide și designului personalizabil, o pergolă nu doar că are un aspect mai elegant comparativ cu o simplă umbrelă sau o pânză de umbră, dar este și considerabil mai rezistentă în fața vânturilor puternice. Pergolele Tentrom Paradise, testate de către Centrul de Cercetări Aerodinamice și Aero Acustice Pininfarina, rezistă la vânt de până la 90km/h. 

Control asupra vremii❎Control asupra spațiului✅

Cine nu și-ar dori să controleze vremea?! Până la următoarele invenții tehnologice, credem că o pergolă retractabilă este o alternativă bună. O poți deschide sau închide prin apăsarea unui singur buton, iar pentru funcționalități extra, ca filtrarea aerului sau controlul intensității lumini, poți opta pentru o pergolă bioclimatică.

Spațiu insuficient? Nu și pentru o pergolă

Comparativ cu un foișor sau o construcție mai amplă, o pergolă oferă protecție sporită indiferent de condițiile meteo și are nevoie de mai puțin loc pentru a fi montată. Dacă spațiul disponibil nu permite suportul solului, avem vești bune, există pergola potrivită și pentru această situație: Pergola Floper 120 cu cabluri.

După chipul și asemănarea spațiului tău

De la culoarea și dimensiunile materialului până la mecanismul de strângere sau elementele extra, ca luminile LED, tu decizi cum anume vrei să arate viitoarea ta pergolă. Fiind disponibile într-o varietate de modele și materiale, poți alege pergola care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul spațiului tău.

Fie că alegi o pergolă retractabilă  pentru mai multă versatilitate, o pergolă bioclimatică pentru funcționalități inteligente, sau o pergolă din gama Florosgroup, spațiul tău va fi protejat de capriciile vremii, iar tu te vei bucura mai mult confort.

Răsfoiește portofoliul nostru și descoperă galeria completă a pergolelor Tentrom Paradise. Sigur o să-ți găsești preferata 😉