Despre noi

Responsabilitate. Fiabilitate. Calitate.

Toate acestea, alături de serviciile integrate impecabile, caracterizează Tentrom Paradise.

Dorim să îți oferim cele mai bune soluții de umbrire. De aceea, colaborăm cu furnizori de prestigiu din Uniunea Europeană, precum Paradise Solar Line, Tempotest – PARA, FlorosGroup, SOMFY, TODOCRISTAL, pentru a propune cele mai eficiente produse și a fi la curent cu orice inovație tehnologică.

Expertiza specialiștilor noștri, gradul înalt de customizare, gama variată de produse și materialele adaptate la condițiile climatice din România oferă clienților noștri cele mai bune soluții de umbrire.

Credem că produsele de umbrire de înaltă calitate pot îmbunătăți calitatea vieții prin protecția și libertatea pe care o oferă în fața condițiilor meteorologice de orice fel. De aceea, te invităm să răsfoiești portofoliul nostru. Produsul pereche te așteaptă!

servicii

Serviciile noastre

Tentrom Paradise pune la dispoziție o gamă variată de produse de cea mai bună calitate, sisteme de umbrire potrivite și personalizabile pentru orice clădire, publică sau privată și orice tip de construcție, indiferent de stil și particularități speciale.

Oferim soluții unice, montaj profesionist și livrare rapidă.

*În funcție de stocul disponibil și de localitatea unde trebuie realizată lucrarea, comanda poate fi livrată chiar a doua zi sau în maximum 7 zile.

Despre noi
fabrica
Tentrom Fabrica

Magazinele noastre

Ne poți găsi pe Șos. Banatului nr. 70 B, în Chitila, Ilfov.

Fabrica Tentrom Paradise are o suprafață de 1.500 m2, este dotată cu echipamente pentru coaserea pânzelor de copertină, pentru lipirea foliei de policristal, dar și cu o mașină de lipire CIF.

Datorită colaborărilor la nivel local, realizăm proiecte și livrăm produse în orice oraș din România.