Blog Tentrom

Scurt ghid al sistemelor de închidere pentru terase

Sistemele de închidere pentru terase au devenit o soluție foarte populară în ultimii ani, datorită aspectului lor elegant, dar și a numeroaselor avantaje: protecție indiferent de vreme, confort termic, costuri reduse la energie și faptul că nu blochează priveliștea. Pentru un plus de ajutor în alegerea soluției potrivite, ți-am pregătit un scurt ghid al sistemelor de închidere din portofoliul Tentrom Paradise.

Rezistență și confort – Sistemul de închidere cu geamuri mobile Multitrack 

Îți dorești o soluție simplă și elegantă pentru terasa ta? Credem că o să te îndrăgostești de acest sistem cu uși glisante din sticlă. Acoperă suprafețe mari într-o manieră subtilă și estetică, datorită profilelor discrete și a ghidajului inferior care poate fi ascuns pentru un aspect cât mai uniform. În funcție de stilul arhitectural și designul terasei tale, poți alege diferite finisaje pentru profilele de aluminiu, dar și diferite tipuri de încuietori.

Partenerul tău la drum lung – Sistemul vertical ZIP

De ce este sistemul vertical ZIP atât de special? Țesătura este fixată în interiorul ghidajelor prin intermediul unui „fermoar”, care reduce riscul deconectării țesăturii de ghidaje. Te bucuri de un sistem a cărui țesătură rezistă în timp, de izolare perfectă indiferent de condițiile meteo, de priveliștea dorită și de protecție sporită. 

Inovație și siguranță – Perete de sticlă retractabil automat 

Sticlă securizată de 8mm. Mecanism de siguranță încorporat. Acționare prin cheie sau prin telecomandă. Te bucuri de toate aceste funcționalități cu peretele de sticlă retractabil automat. Este un sistem ușor de utilizat, elegant și durabil. Sticla este silențioasă și poate fi ajustată în funcție de înălțimea dorită, rezistă șocurilor și vântului puternic și poate fi înlocuită cu ușurință, în cazul accidentelor.

Practică și Accesibilă – Folia cu capse și bride 

O altă soluție populară pentru închiderea teraselor este folia cu capse și bride. Acest sistem oferă protecția dorită, indiferent de vreme, având totodată și o rezistență foarte bună, mai ales atunci când este întreținut corespunzător. Este o alegere practică și accesibilă, perfectă pentru cei care își doresc un sistem ușor de montat, ușor de strâns și ușor de întreținut.

Eficiență energetică & extra spațiu – Sistemul de închidere cu geamuri mobile 

O adevărată vedetă printre sistemele de închidere, această soluție se remarcă prin sticla securizată de calitate superioară, multitudinea de nuanțe disponibile pentru profilele de aluminiu și faptul că nu modifică fațadele. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și înfrumusețeze în mod subtil spațiul, să se bucure de protecție indiferent de condițiile meteo și să aibă costuri mai mici la energie.

Spațiul tău, protejat și răsfățat – Ruloul transparent încasetat  

Vrei să-ți modernizezi spațiul, fără intervenții arhitecturale complexe? Credem că o să-ți placă acest sistem de protecție vertical, care îți permite să valorifici spațiul la capacitatea lui maximă. Sistemul poate fi manual sau automat, în funcție de preferințele proprii, fiind o alegere perfectă atât pentru terasa personală, cât și pentru terasa unei afaceri.Dacă ești curios să afli mai multe despre toate aceste sisteme de închideri pentru terase sau dorești să te lași inspirat de proiectele noastre, te așteptăm pe site-ul nostru cu mai multe detalii.