Blog Tentrom

Terasa, un atuu prețios pentru business-ul tău

Este un lucru bine cunoscut că terasele amenajate atrag mai mulți clienți, mai ales în sezonul cald, când oamenii vor să se bucure de aer liber. Totuși, nimeni nu vrea să se relaxeze în bătaia soarelui arzător fără vreun soi de protecție. De aceea, a crea un spațiu confortabil și primitor este un element cheie în succesul oricărei terase. Ți-am pregătit câteva sfaturi pe care le poți urma pentru a te asigura că spațiul tău o să-și câștige locul în topul celor mai cool terase 🙂

Umbră deasă și cocktailuri fresh

Bineînțeles că băuturile și muzica aleasă intră în aria ta de expertiză, dar ce știm sigur este că umbra deasă și răcoroasă întregește perfect acest tablou. Pentru că oricât de aromate ar fi cocktailurile și oricât de bine aleasă ar fi muzica, toate acestea pot fi uitate atunci când clienții tăi se sufocă la soare. De aceea, avem două recomandări de pergole din gama Florosgroup care sigur vor impresiona fiecare client care îți trece pragul. 

Clienți transpuși pe Coasta Amalfi? Se poate cu pergola Mistral

Aerul sărat al mării, aroma intensă de limoncello și livezile de lămâi. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care prind contur la vederea pergolei Mistral. Fiind un sistem de umbrire minimalist și versatil, Mistral este alegerea perfectă pentru cei care vor să opteze pentru un design clasic și subtil. Realizată din materiale Dacron de înaltă calitate, pergola oferă protecție sporită în orice situație și este ușor de întreținut. Mai mult, este fixată la sol, are un motor încorporat și poate fi personalizată în funcție de cerințele arhitecturale.

Spații multifuncționale, confortabile și o atmosferă luxuriantă

Printre aspectele esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți organizezi terasa se numără fluctuațiile de temperatură și modul în care intensitatea luminii se schimbă în funcție de momentul zilei. De aceea, este important să alegi o soluție de umbrire care îți oferă flexibilitatea dorită și funcționalitățile necesare. Pergola bioclimatică Smart Roof, realizată din lamele de aluminiu, îți permite să controlezi după bunul plac intensitatea luminii, să reîmprospătezi eficient aerul și să creezi atmosferă cu luminile LED. Oamenii vor să se simtă în vacanță chiar și când este vorba despre o simplă ieșire în oraș, iar cu ajutorul unei pergole smart poți fi sigur că vei oferi o experiență rafinată clienților tăi.

Cu puțină creativitate și cu instrumentele necesare, poți oferi un plus de viață și personalitate terasei tale. Răsfoiește portofoliul Tentrom Paradise și convinge-te, dacă nu ai făcut-o deja 😉 de calitatea soluțiilor noastre de umbrire.