Blog Tentrom

Transformă terasa în atracția principală a casei tale

Fie că ai o terasă spațioasă sau de dimensiuni reduse, aceasta are foarte mult potențial. Dacă îți dorești să-ți transformi terasa într-un loc ideal pentru întâlnirile cu prietenii sau pentru clipe de relaxare în doi, iată câteva trucuri pentru a amenaja un spațiu confortabil și plăcut.

Alege mobilier confortabil

Mobilierul este unul dintre elementele cheie în transformarea terasei tale. Optează pentru piese de mobilier confortabile, cu perne moi și materiale rezistente. O canapea spațioasă sau un set de scaune ergonomice îți vor transforma terasa într-un loc primitor.

Temperatura optimă = ambianța perfectă

Dincolo de elementul estetic, e bine să ai în vedere și aspectele practice, iar cel mai important aspect pentru a te bucura de o ambianță plăcută pe terasa ta este temperatura. Vrei să poți folosi terasa indiferent de anotimp sau condiții meteo. Iar sistemele de închidere pentru terase sunt un real atuu pentru o terasă protejată.

Decorează cu plante și flori

Pe lângă faptul că înfrumusețează spațiul și îi oferă un aer deopotrivă pitoresc și modern, plantele vin și cu o mulțime de beneficii practice: îmbunătățesc calitatea aerului și umiditatea, te ajută să fii mai productiv, dar și mai creativ.

Creează zone de umbră

Protejează-te de razele soarelui cu ajutorul unor copertine sau a unor pergole. O astfel de soluție de umbrire nu oferă doar confort, ci adaugă și un plus de eleganță spațiului tău.

Transformarea terasei tale într-un spațiu confortabil și plăcut necesită atenție la detalii și creativitate, dar și soluțiile de umbrire potrivite. Alege mobilierul potrivit, adaugă plante, asigură-te că ai temperatura optimă cu soluțiile Tentrom Paradise și nu uita să personalizezi spațiul conform preferințelor tale. Cu aceste trucuri, terasa ta va deveni atracția principală a casei tale!