Blog Tentrom

Îți dorești o terasă mai confortabilă? Copertinele retractabile îți vin în ajutor

Cu venirea toamnei, popularitatea terasei scade din cauza temperaturilor reduse și a vremii capricioase. Totuși, cu puțin ajutor, aceasta poate rămâne spațiul tău preferat chiar și în sezonul mai rece. Copertinele retractabile îți pot transforma terasa într-un loc confortabil, care poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Mai mult confort și temperaturi mai plăcute

Poți ajusta copertina retractabilă pentru a bloca vântul și o poți transforma într-un aliat în sezonul rece. În timpul zilei, poți lăsa copertinele deschise pentru a permite luminii naturale să-ți încălzească spațiul, iar tu te poți bucura de soarele tomnatic. Pentru mai mult confort poți automatiza copertina retractabilă, pentru a o deschide sau închide la simpla atingere a telecomenzii sau a comutatorului de pe perete. 

Protecție sporită chiar și în sezonul rece

Fie că vorbim despre rolul lor de barieră în fața vântului sau de protecția pe care o oferă împotriva precipitațiilor, cert este că aceste soluții de umbrire îți permit să folosești spațiul preferat indiferent de condițiile meteo, fără a crește consumul de energie. Materialul textil acrilic, din care sunt realizate copertinele retractabile îți permite să te bucuri de o ambianță plăcută și de costuri mai mici la energie.

Prin reglarea manuală a copertinelor pentru a controla temperatura și protecția împotriva intemperiilor, acestea aduc mai multă versatilitate și comoditate spațiului tău exterior. Astfel, poți să te bucuri de terasă pe tot parcursul anului!