Blog Tentrom

Pergole cu iluminare integrată: Magia sărbătorilor pe terasa ta

Crăciunul este momentul perfect pentru a-ți transforma terasa într-un loc de poveste, iar pergolele noastre cu iluminare LED sunt elementul cheie pentru a aduce acea atmosferă magică în spațiul tău preferat. Ți-am pregătit câteva recomandări de pergole cu iluminare integrată, care îți vor duce terasa la următorul nivel.

Vedeta pergolelor bioclimatice: Smart Roof

Cu Smart Roof, te bucuri de mai mult control datorită funcționalităților sale inteligente. Poți regla intensitatea luminii pentru a crea atmosfera dorită. Lamelele de aluminiu permit o reciclare eficientă a aerului și protecție împotriva intemperiilor. Smart Roof îți asigură confortul în orice condiții meteo, dar și o ambianță de vis, cu ajutorul luminilor LED.

Floper 120 cu cabluri – Design minimalist și eficient

Pentru cei care apreciază designul minimalist, Floper 120 cu cabluri este alegerea perfectă. Acest model este potrivit pentru spațiile care au cerințe arhitecturale speciale. Protejează chiar și în condiții extreme de mediu, datorită căptușelii speciale, iar oțelul inoxidabil asigură durabilitatea pergolei. Aerul său industrial este completat de iluminarea LED care oferă oricărei terase un aspect primitor, dar modern.

Floper 160 – Eleganță și durabilitate

Pergola Floper 160 cu parapet aduce o notă de eleganță și durabilitate pe terasa ta. Acoperă o suprafață generoasă, creează o atmosferă primitoare în timpul serilor festive, datorită iluminării LED și funcționează impecabil chiar și în condiții de mediu extreme, datorită sistemului de scurgere intern și a protecției Clic System.

Fie că alegi Smart Roof pentru versatilitatea sa, Floper 120 cu cabluri pentru designul minimalist sau Floper 160 pentru durabilitatea sa, vei crea o atmosferă memorabilă pe terasa ta.