Blog Tentrom

Maximizează eficiența energetică a terasei tale

Maximizează eficiența energetică a terasei tale

Ești în căutarea unor soluții inovatoare pentru a-ți transforma terasa într-un spațiu mai eficient din punct de vedere energetic? Avem un duo perfect pentru tine: pergola bioclimatică Smart Roof și sistemul de închidere cu geamuri mobile.

Pergola Bioclimatică Smart Roof: Alegerea smart pentru terasa ta

Acest sistem retractabil automat se adaptează perfect la orice tip de vreme. Oferă umbră în zilele toride de vară, ține la distanță precipitațiile și reciclează constant și eficient aerul. De asemenea, pergola rezistă vântului puternic de până la 70 km/h și zăpezii de până la 50 kg/mp, iar panta pentru scurgerea apei este de 3%. Dacă dorești un plus de protecție, sistemul poate fi umplut cu spumă pentru izolare. Astfel, temperatura rămâne plăcută, indiferent de vreme.

Sistem de închidere cu geamuri mobile: Subtil. Versatil. Eficient.

Geamurile mobile adaugă un plus de versatilitate terasei tale. Poți ține sistemul deschis în zilele calde pentru a te bucura de aer proaspăt sau închis, în sezonul rece, pentru a menține o temperatură plăcută înăuntru. În plus, sistemul nu modifică fațadele, poate fi personalizat și montat în diferite forme. Oferă protecție împotriva factorilor externi și o ambianță plăcută.

Acest duo al soluțiilor de umbrire nu doar că maximizează eficiența energetică a propriului spațiu, dar îmbunătățește și calitatea vieții tale. Fie că vrei să te relaxezi într-un ambient plăcut sau să organizezi petreceri în aer liber, aceste soluții sunt un aliat de încredere pentru a-ți transforma terasa spațiul tău favorit.

Împreună, aceste produse creează un echilibru perfect între confort, funcționalitate și estetică, transformându-ți terasa într-un spațiu multifuncțional, potrivit atât pentru momentele de relaxare, cât și pentru clipele petrecute în aer liber.