Blog Tentrom

Pergola Floper 120 cu cabluri – Soluția potrivită pentru spațiile atipice

Uneori, cerințele arhitecturale speciale pot părea un obstacol de netrecut în realizarea oricăror planuri ce țin de reamenajarea propriului spațiu. Poate dorești mai mult spațiu pentru afacerea ta, însă spațiul pe care-l ai deja nu permite instalarea unei pergole care necesită suportul solului. Sau vrei să-ți protejezi terasa, dar modul în care a fost proiectată nu îți permite montarea unei pergole. Pentru toate aceste situații, există o soluție: pergola retractabilă Floper 120 cu cabluri.

Ești fan al esteticii urbane? Floper 120 te va cuceri

Aceasta pergolă atipică este o alegere perfectă pentru spațiile ce nu permit suportul solului, dar și o soluție modernă, cu un design minimalist ce va adăuga un plus de farmec oricărei construcții. Dacă estetica spațiului tău este una industrială, Floper 120 se va integra și va completa spațiul într-un mod firesc. În plus, pergola este customizabilă și are iluminare LED, putând fi adaptată stilului dorit sau preferinței de design.

Practică. Inteligentă. Rezistentă

Fiind una dintre cele mai eficiente pergole de pe piață, Floper 120 cu cabluri e acoperită cu un tip special de țesătură PVC, care protejează chiar și în condițiile extreme de mediu. Căptușeala specială e disponibilă în multiple culori și acoperiri, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. Cablurile de susținere realizate din oțel inoxidabil și motorul francez Somfy garantează longevitatea acestui tip de pergolă.

Astfel, te bucuri de toate beneficiile unei pergole fără grija spațiului disponibil. Floper 120 cu cabluri este eficientă, rezistentă în fața capriciilor vremii și o cu un design modern ce va înfrumuseța orice spațiu.