Blog Tentrom

Spune-mi ce marchiză preferi ca să-ți spun cine ești

Marchizele se numără printre cele mai populare soluții de umbrire, sunt o alegere practică, dar și un mod chic de a-ți înfrumuseța spațiul. Marchizele mobile Tentrom Paradise sunt personalizabile, din materiale impermeabile și inoxidabile, putând fi utilizate atât pentru închiderea balconului cât și pentru înfrumusețarea oricărui spațiu. Credem că marchiza aleasă spune câte ceva despre personalitatea fiecăruia, mai ales când o poți personaliza după bunul plac.

Marchize în culori vii

Ai optat pentru marchize în culori vibrante, asortate cu fațada casei? Ei bine, este clar că ești gata să faci alegeri curajoase pentru a obține un look modern și jucăuș, care să însenineze ziua oricărei persoane care trece pe lângă casa ta. La fel de bine, poate ai ales o paletă mai îndrăzneață din dorința de a recrea farmecul străduțelor din America anilor 50, cu cerul ei senin și viața lipsită de griji.

Marchize semirotunde

Acest tip de marchize se potrivește mănușă cu cei care vor să obțină acel aer retro sau mizează pe o fațadă de inspirație iberică. În timpul verii, o marchiză semirotundă poate fi elementul final cu ajutorul căruia casa ta poate părea ruptă din revistele franțuzești. Iar în restul anului, poți simți puțină căldură doar la vederea marchizelor care oferă un aer chic și primitor.

Marchize în nuanțe monocrome

Elegante, funcționale și minimaliste. Așa pot fi descrise marchizele în culori monocrome. Iubitorii acestui stil sunt fie vor să opteze pentru o alegere sigură, ușor de asortat și care rezistă decolorării mai bine, fie sunt adepți convinși ai stilului minimalist, și fiecare pată de culoare trebuie să aibă un rol clar stabilit.

Oricare ar fi stilul preferat, un lucru este constant: marchizele Tentrom Paradise îți îmbunătățesc calitatea vieții. Au funcția de umbrire, de protecție împotriva ploii și funcție estetică, iar cei care doresc să găsească echilibrul perfect între lumină și umbră pot opta pentru marchize motorizate.