Blog Tentrom

Horoscopul Tentrom Paradise: Ce spun despre tine soluțiile de umbrire alese

Te-ai gândit vreodată ce spun alegerile tale în materie de soluții de umbrire despre tine?

Noi credem că nimic nu e întâmplător, iar cum alegi să-ți înfrumusețezi și să-ți eficientizezi casa și grădina este tot o expresie a propriei personalități. De aceea, ne-am lăsat inspirați de astre și am creat un horoscop al produselor Tentrom Paradise. Află ce spun produsele din portofoliul nostru despre cel care-l alege.

Copertinele retractabile – Perfecționiști în toate 

Adepți ai logicii, cei aflați în zodia copertinelor retractabile sunt persoane practice și perfecționiste, cărora le place o abordare sistematică și pragmatică asupra vieții. De aceea, alegerea unuia dintre cele mai populare produse, care le oferă libertatea și protecția dorită nu este o surpriză.

Marchizele – Cochetă sau Dandy? 

Zodia marchizelor este protectoarea iubitorilor de frumos, a celor atenți la cele mai mici detalii și tușe. Nativii din această zodie înțeleg importanța pe care o marchiză o are asupra fațadei casei și o preferă nu doar pentru protecția oferită și durabilitatea sa, ci și pentru că este oferă un aer chic oricărei construcții.

Sistemul de închidere cu geamuri mobile – Deviza? Mereu e loc de mai bine 

Când vine vorba de optimizare, cei aflați în zodia sistemului de închidere cu geamuri mobile nu cunosc limite. Își doresc protecție, eficiență energetică, confort și primesc toate acestea, alături de șansa de a-și înfrumuseța într-o manieră subtilă spațiul.

Perete de sticlă retractabil automat – Fă rai din ce ai  

Mai mult timp petrecut alături de cei dragi, mai multe clipe de relaxare și mai multă recunoștință. Nativii din zodia peretelui de sticlă retractabil automat apreciază siguranța și libertatea oferită de panourile mobile. O structură care nu le blochează priveliștea, dar îi protejează de vremea capricioasă rezonează cu spiritul lor care caută micile bucurii ale vieții și înțelege importanța confortului pentru îmbunătățirea calității vieții.

Copertine mobile cu casetă – Carpe diem indiferent de vreme 

O astfel de alegere este ideală pentru cei care nu neagă dualitatea propriilor dorințe, cum ar fi posibilitatea de a se bucura de soare fără a fi expuși la efectele sale nocive. Flexibilitate și spontaneitate sunt trăsăturile care îi caracterizează. În cazul unei ploi neașteptate, nativii acestei zodii îmbrățișează neprevăzutul și deschid copertina, pentru a se bucura în continuare de zi.

Pergola Smart Roof – The geek & The fancy one  

Inovativi, progresiști și revoluționari. Așa pot fi caracterizați acești nativi care sunt atrași de tot ce este nou și ieșit din comun. Știu să aprecieze inovația și progresul. De aceea, se potrivesc mănușă cu pergola bioclimatică Smart Roof, care nu doar protejează, ci are și funcții extra: reciclarea constantă a aerului și controlul intensității luminii. 

Cert este că o constantă a tuturor produselor din portofoliul nostru este calitatea și gradul înalt de customizare al soluțiilor de umbrire Tentrom Paradise.