Blog Tentrom

Astrele Tentrom Paradise au decis: află previziunile soluțiilor de umbrire

A venit vremea pentru partea a doua din horoscopul Tentrom Paradise și dezvăluirile sale. Sunteți gata pentru previziunile soluțiilor de umbrire?

Pergola retractabilă Floper 100 – Stimabili și stimabile  

Eleganță și simplitate, acestea sunt atributele celor aflați în zodia pergolei retractabile Floper 100. Protectoare a celor care vor să aducă un plus de farmec propriului spațiu, Floper 100 este o adiție care e compatibilă cu orice stil arhitectural, datorită designului său minimalist.

Pergola Ballon – Romanticii care se regăsesc în natură 

Am numit nativii din zodia pergolei Ballon romantici nu pentru că ar fi idealiști, ci mai degrabă pentru că preferă să petreacă timp în aer liber și încearcă să-și transforme propria grădină în mica lor oază de liniște. Dacă viața aglomerată nu le permite să iasă în natură mai des, aceștia încearcă să aducă natura în proximitatea lor.

Pergola Mistral – Cei boemi și visători 

Cei aflați sub influența pergolei Mistral sunt artiștii, dar și hedoniștii zodiacului. O zi în care se pot bucura de cerul senin de la adăpostul pergolei este mereu pe placul lor. Vor să-și bucure ochii și simțurile cu frumos. De aceea, nu e de mirare că Mistral, una dintre cele mai frumoase și fine pergole, le-a furat inima.

Pergola Floper 120 Solid – Cei care nu pot fi doborâți 

Nativii în  zodia pergolei Floper 120 Solid sunt îndrăzneți și curajoși. Vor să iasă învingători din orice situație și caută să aibă instrumentele necesare pentru a putea face acest lucru. De aceea, preferă protecția și acoperirea perfectă pe care o oferă Floper 120 Solid. 

Pergola retractabilă Floper 160 – Cei falnici și mândri 

Mândria acestor nativi atrage excelența, iar alegerea pergolei retractabilă Floper 160 vine firesc. Construcția independentă rezistă la vânturi puternice și menține temperatura optimă, fiind o alegere potrivită pentru cei care caută o soluție de umbrire care să protejeze spațiul fără probleme.

Folie cu capse și bride – Căutătorii de magie și frumusețe 

Cei aflați în zodia acestui sistem de închidere vor să admire priveliștea fără opreliști, indiferent de vreme sau de anotimp. Vor să se bucure de frumusețea naturii și de momentele lor de relaxare fără prea multe griji. Tocmai din acest motiv, apreciază folia cu capse și bride, care poate fi montată simplu și rapid și este foarte ușor de întreținut.

Bucură-te de soluții de umbrire care îmbunătățesc calitatea vieții și-ți permit să-ți exprimi personalitatea în propriul spațiu.