Blog Tentrom

Terasele luminoase țin astenia de iarnă departe de clienții tăi

Zilele sunt din ce în ce mai scurte, iar oamenii sunt tentați să opteze pentru o seară acasă în defavoarea unei ieșiri la terasă. Majoritatea caută acel sentiment de „coziness”, care începe să-și facă simțită prezența odată cu venirea iernii, când facem loc pentru pulovere pufoase și băuturi calde. Pentru proprietarii de restaurante, cafenele sau baruri, acest fapt poate însemna un singur lucru: a venit vremea să-și „echipeze” terasele pentru sezonul rece.

Terase iluminate pentru clienți fericiți

Cum altfel să alungi astenia de iarnă a clienților dacă nu prin lumini care creează o atmosferă festivă? O cale practică și ușoară de a îmbina utilul cu plăcutul este instalarea unei pergole cu sistem de iluminare LED. Pentru un plus de confort poți opta pentru o pergolă bioclimatică cu iluminare LED, care îți permite să ajustezi intensitatea luminii și să menții o temperatură plăcută. Mai mult, asigură reciclarea constantă a aerului, astfel încât clienții tăi să se bucure de aer curat indiferent de cât de aglomerată este terasa.

Ține frigul departe

Dacă vrei să duci lucrurile la următorul nivel și să-ți răsfeți clienții și cu un spațiu ferit de frigul serii, nu doar cu băuturi calde, un sistem de închidere pentru terase este alegerea optimă. Înfrumusețează spațiul, îl protejează de ploile neașteptate și reduce consumul de energie, în timpul iernii. Versatilitatea unui astfel de sistem îl face un aliat de încredere, indiferent de anotimp.

Confortul stă în micile detalii

Încălzirea terasei, pături și perne moi, decorațiuni, lumini, toate aceste detalii îți transformă terasa într-o zonă de recreere, preferată de clienți în sezonul rece. De aceea, importanța lor nu trebuie neglijată. Optează pentru culori neutre sau calde, pentru texturi plăcute și, dacă vrei să obții efectul de „coziness” despre care vorbeam, lumânările decorative și plantele sunt mereu o alegere sigură și cu bun gust.

Prin astfel de îmbunătățiri le arăți clienților tăi că prețuiești confortul lor, dar îți ajuți și terasa să rămână la fel de populată chiar și în sezonul rece. Câștigi mai mult spațiu și implicit, ai mai mult profit.