Blog

Ce beneficii poate aduce o pergolă afacerii tale

Ce beneficii poate aduce o pergolă afacerii tale

Cauți noi moduri de a-ți face afacerea mai vizibilă? Vrei ca oamenii să vadă conceptul tău înainte de a păși în interiorul restaurantului, cafenelei sau a barului? Ei bine, o pergolă poate fi răspunsul la aceste întrebări și o soluție simplă de a adăuga spațiu în plus pentru viitorii clienți 🙂

Potrivite pentru restaurante, cafenele, hoteluri, terase sau grădini, pergolele retractabile sunt o cale inspirată de a atrage mai mulți clienți și de a le oferi un loc confortabil și o ambianță plăcută, indiferent de vreme. De asemenea, acestea pot îmbunătăți estetica terasei tale, accentuându-i farmecul și făcând-o mai ușor de reținut.

Mai mulți clienți, mai mult profit
Instalarea unei pergole creează mai mult spațiu util care implicit poate găzdui mai mulți clienți. Dincolo de câștigul evident pentru afacere, o pergolă poate fi răspunsul la nevoia firească de a petrece timp în natură, de a admira priveliștea, atunci când este posibil, și de a te bucura de aer proaspăt. Este o variantă confortabilă și plăcută prin care clienții își pot reîncărca bateriile.

Relaxare & Socializare
Pentru cei care vor să socializeze, dar să se bucure în același timp și de momentul lor în aer liber, o ieșire la terasă este adesea cea mai populară alegere. Amenajarea unui spațiu acoperit cu o pergolă face din localul tău o opțiune viabilă pentru clienții care doresc să se bucure de compania persoanelor dragi și de vremea de afară. Mai mult, o terasă populată de oameni stârnește curiozitatea trecătorilor și poate atrage viitorii tăi clienți.

Vizibilitatea brandului
O identitate estetică bine pusă la punct înseamnă o experiență memorabilă pentru clienți, dar și vizibilitate pe rețelele de socializare. Câți dintre noi nu au încercat un restaurant nou sau o cafenea nouă pentru că le-au văzut menționate în feed-ul de pe Instagram, TikTok sau în postarea unui prieten de pe Facebook? O pergolă personalizată în funcție de specificul afacerii tale, modernă sau elegantă, cu iluminare LED sau cu un aspect rustic contribuie la impresia pozitivă pe care o lași clienților și îi poate convinge să te recomande sau să revină în vizită. Componenta estetică nu poate fi neglijată, iar dacă ai grijă ca ambianța să fie una plăcută, iar localul tău, „instagramabil”, poți fi sigur că popularitatea afacerii tale va prinde avânt.

Dincolo de soarele arzător și de ploaia surpriză
Faptul că, indiferent de vreme, clienții sunt adăpostiți de o pergolă retractabilă crește șansele afacerii tale de a fi aleasă din nou și din nou. Dacă dorești să oferi clienților mai mult confort, poți trece la următorul nivel cu o Pergolă Smart Roof sau T-line, care permite controlul intensității luminii și asigură reciclarea eficientă a aerului. Iar dacă vrei să duci lucrurile la următorul nivel, o terasă închisă cu geamuri mobile sau cu un perete de sticlă retractabil asigură un grad sporit de confort și protecție în orice anotimp!

Nu trebuie neglijat nici faptul că montarea unei pergole este un proces destul de rapid, care nu îți îngheață activitatea pentru perioade mari de timp. Dacă alegi pergolele Tentrom Paradise, poți fi sigur că te vei bucura de produse de calitate și servicii prompte. Răsfoiește portofoliul nostru și vezi ce pergolă se potrivește cel mai bine cu afacerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *