Blog Tentrom

De ce sistemele de închideri terase cu sticlă au devenit așa populare?

Sistemele de închidere terase cu sticlă au devenit tot mai populare în ultima perioadă, datorită multiplelor lor avantaje și beneficii pentru proprietarii de locuințe și spații comerciale. Principalul avantaj al acestor sisteme este faptul că protejează spațiul în orice condiții meteo fără a bloca priveliștea.

Libertate, flexibilitate, eficacitate

Popularitatea sistemelor  se datorează și versatilității lor, putând fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărui proprietar. Sunt o alegere inspirată atât pentru terasele de acasă, cât și pentru spațiile comerciale, precum restaurante, cafenele sau hoteluri. În plus, pot fi instalate atât pe terasele de la parter, cât și pe cele amplasate la etajele superioare.

Mai mult spațiu, mai puține bătăi de cap

Un alt avantaj este faptul că poți extinde spațiul de locuit sau spațiul comercial, prin transformarea terasei cu ajutorul  unui sistem de închidere cu sticlă. Acesta nu modifică fațadele, este ușor de montat și îți permite să utilizezi „noul spațiu cucerit” după bunul plac, contribuind și la îmbunătățirea eficienței energetice.

Siguranța, înainte de toate

Sistemele de închideri terase oferă un plus de siguranță, datorită sticlei securizate de calitate superioară, rezistentă la șocuri puternice. Mai mult, te asiguri că îți protejezi spațiul și articolele depozitate de efectele umidității și expunerii îndelungate la soare.

Fie iarnă, fie vară, ai sistemul în dotare

Un alt avantaj al acestor sisteme este că păstrează o ambianță plăcută în orice anotimp.

În funcție de preferințe, poți ține un astfel de sistem închis, semi-deschis sau deschis, pentru a te bucura de ventilație și temperaturi plăcute.

Popularitatea sistemelor de închidere terase cu sticlă a crescut semnificativ în ultima perioadă, iar multiplele lor avantaje și beneficii explică notorietatea tot mai mare a acestor sisteme. La Tentrom Paradise, poți alege din o gamă variată de închideri pentru terase, personalizate pentru nevoile și preferințele tale. Răsfoiește portofoliul nostru și convinge-te singur de faptul că un astfel de sistem îți poate îmbunătăți calitatea vieții.