Blog Tentrom

Copertinele Tentrom Paradise – Culori vibrante și protecție sporită

Vrei să afli mai multe despre copertinele din portofoliul Tentrom Paradise înainte de a decide dacă optezi pentru această soluție de umbrire? Ți-am pregătit un articol despre tehnologiile și tratamentele care contribuie la durata extinsă de viață a copertinelor Tentrom Paradise.

Casa ta rămâne protejată de căldura sufocantă

Pânzele utilizate pentru copertinele Tentrom Paradise sunt din portofoliul Tempotest Parà și pot reduce temperatura în interiorul casei cu peste 30%, în funcție de culoare. Culorile deschise pot reduce căldura cu până la 20%, cele medii între 20-30%, iar cele închise reduc cu peste 30%. Acest lucru se traduce printr-un consum energetic redus pe durata verii. Nu e nevoie să te mai bazezi atât de mult pe aerul condiționat😉

Protecție UV asigurată

Țesăturile Tempotest Parà, utilizate în fabricarea copertinelor Tentrom Paradise, au capacitatea de a reduce radiațiile UV cu 90-100%, în funcție de intensitatea culorii. Astfel, nu numai că te vei bucura de o ambianță plăcută în sezonul cald, dar vei fi și protejat împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete. Această caracteristică îți oferă confort și îți protejează sănătatea pe termen lung.

Culori vibrante și rezistență garantată

Datorită tratamentului DUPONT TEFLON FABRIC PROTECTOR, pânza copertinelor Tentrom Paradise este mai rezistentă la praf, ulei, apă, păstrându-și culorile strălucitoare timp de mulți ani. Acest tratament face ca pânza să rămână uscată, protejând cu succes spațiul acoperit chiar și în condiții dificile, ca mediul sărat de la malul mării, ploaia abundentă sau temperaturile scăzute.

Copertinele Tentrom Paradise nu oferă doar confort și protecție, ci și o soluție estetică și durabilă pentru umbrirea casei tale. Bucură-te de calitatea materialelor Tempotest Parà și 5 ani garanție pentru aceste sisteme de umbrire.