Blog Tentrom

Fie soare, fie ploaie, ești protejat cu soluțiile de umbrire Tentrom Paradise

Cu venirea noului sezon, mulți dintre noi ne gândim la modalități de a îmbunătăți și de a da viață spațiului nostru exterior, fie că este vorba de terasă balcon sau fațada casei. O soluție care îmbină elementul estetic și eficiența poate fi o soluție de umbrire. Fie că optezi pentru copertine, marchize sau o pergolă, știi că acestea oferă protecție în orice sezon și adaugă și o pată de culoare terasei tale, îmbunătățind aspectul general al spațiului. Cu o paletă variată de culori disponibile, îți poți personaliza spațiul exterior într-un mod care să reflecte personalitatea ta și să fie compatibil cu stilul arhitectural.

Flori, fete sau copertine?

Copertinele sunt o alegere populară pentru cei care doresc să își protejeze și să își înfrumusețeze totodată terasa, balconul sau fațada. Disponibile într-o gamă largă de culori, acestea nu oferă doar protecție împotriva razelor UV și a precipitațiilor, dar creează și o atmosferă plăcută. Partea cea mai bună este că te poți bucura de culorile alese pentru mult timp de acum încolo, datorită tratamentului DUPONT TEFLON FABRIC PROTECTOR, care protejează pânza folosită pentru copertinele Tentrom Paradise de praf, ulei, apă, acțiunea mediului sărat al mării sau temperaturile scăzute.

Marchize chic pentru ferestre de invidiat

Aceste soluții de umbrire versatile pot fi adaptate în funcție de preferințele proprii. Cu o paletă diversă de culori, de la tonuri pastelate la culori vibrante și îndrăznețe, poți alege marchize care să se potrivească perfect cu tema și stilul casei tale. Indiferent dacă optezi pentru o nuanță sobră de gri sau pentru o culoare îndrăzneață, marchizele vor adăuga cu siguranță un plus de personalitate spațiului tău exterior. Astfel te bucuri de lumina naturală, fără să te expui la radiațiile UV sau să lași vremea nefavorabilă să-ți schimbe planurile.

Pergola Smart Roof: Câte bordeie, atâtea nuanțe disponibile

Pergola bioclimatică Smart Roof este soluția ideală pentru cei care doresc să își transforme terasa în oaza lor de relaxare, invincibilă în orice condiții meteo. Sistemul este disponibil în 20 de versiuni de culoare, care pot completa orice decor și poate fi personalizat în funcție de preferințele tale, fie prin lumini LED sau spumă pentru izolare. De la nuanțe naturale la culori vibrante și îndrăznețe, o astfel de pergolă adaugă o notă distinctivă terasei tale, oferind în același timp protecție eficientă și libertatea dorită.

Indiferent de soluția de umbrire pe care o alegi, la Tentrom Paradise ai libertatea de a-ți personaliza spațiul exterior după bunul plac. Poți crea un sanctuar în aer liber care să reflecte gusturile tale, oferind în același timp confort și protecție.