Copertine

Copertine cu brațe cu cârlig

Marele avantaj al acestui sistem este faptul că asigură o bună rezistență la vânt, în timp ce oferă o protecție sporită împotriva precipitațiilor și a razelor UV. Materialul textil acrilic este tratat, având o bună rezistență împotriva acțiunii apei, uleiului, prafului și o bună rezistență la decolorarea datorată expunerii la soare.

Copertine verticale cu brațe laterale

Confecționate din material textil acrilic sau folie transparentă, tratate împotriva acțiunii prafului, uleiului sau a umezelii, copertinele verticale cu brațe laterale sunt construite pentru a rezista în timp și a crea un ambient plăcut în orice moment al zilei. Materialul de calitate superioară asigură o protecție fiabilă împotriva soarelui și a ploii, în timp ce…

Copertine retractabile

Cum ar fi să te poți bucura de vară, de o ambianță plăcută și de costuri mai mici la energie în același timp? Ei bine, se poate! Cu sistemul de copertină cu brațe retractabile de la Tentrom Paradise, în prezent cel mai popular din România!

Copertine mobile cu casetă

Fie că dorești să-ți creezi propria oază de liniște în grădină sau să te bucuri de tot spațiul terasei tale, indiferent de vreme, poți alege dintre modele variate de copertine mobile cu casetă. Liniile simple și curate ale designului vor acorda un plus de bun gust spațiului tău preferat de acasă. Copertinele au brațe retractabile,…

Copertine cu raulă

Pentru momentele în care vrei să-ți bei cafeaua și să asculți ploaia, pentru clipele de vară în care-ți dorești să te lași învăluit de umbra reconfortantă… Pentru toate aceste mici plăceri, am creat copertinele cu raulă, potrivite pentru balcoane, din folie transparentă sau din material textil acrilic. Pentru confortul tău.