CONTACTEAZĂ-NE

Scrieți-ne și veți fi contactați în cel mai scurt timp!

Vopsea electrostatică

Pe toate produsele noastre sunt aplicate metodele de acoperire cu pulbere pe propriile noastre independente de unități. Astfel, putem oferi vopsea în toate culorile RAL. Colorantul pulbere utilizat pe produsele noastre este ecologic. Avem culori metalice, neted, sable (efecte speciale), și mată satin. În funcție de nevoile dvs. aveți posibilitatea să alegeți dreptul de pulbere de acoperire, care menține un grad ridicat de strălucire și culoare de materiale de construcții și rezistă la condiții meteorologice nefavorabile. Toate vopsirile au ștampila de Akzo Nobel.

Sfaturi pentru curățenie și întreținere

Pentru o mai bună întreținere a coloranților, se recomandă curățirea regulată pentru a menține proprietățile decorative și de protecție.
Cea mai bună metodă de curățare este spălarea frecventă a profilelor vopsite cu apă fierbinte conținând un detergent ușor. Toate suprafețele trebuie să fie curățate numai cu o cârpă moale sau un burete.
Frecvența de curățare depinde de aspectul dorit de suprafețele vopsite, dar și de factori externi, cum ar fi:

În mediile deteriorate (de coastă, industriale, urbane, cu nivel ridicat de poluare), curățirea ar trebui să fie făcută la fiecare 3 luni cel puțin, în timp ce în mediul rural sau mediul urban blând, frecvența de curățare se poate ajunge la 12 luni, dar trebuie controlat la fiecare 6 luni.